- Porra, een koude, romige tomatensoep met ui, paprika en broodkruim. Lijkt op gazpacho, maar dan met alle ingrediënten gepureerd;
- Croquetas, huisgemaakte kroketjes;
- gegrilde tonijn met gekonfijte uien op een bedje van tomaat, gegrilde courgette, paprika en groene asperge;
- Pimientos Rellenos: kleine puntpaprika's gevuld met een ragout van patrijs, met een tomatensausje;
- Presa Ibérica, een stukje filet van het Iberische zwarte zwijn, met gebakken appel, saus van Pedro Ximénez (heerlijke port achtige sherry) en Jamon Iberico;
- toetje van cake, amandelspijs en appelcider.
Erbij dronken wij een lokale rode wijn, Permales, van Bodega Malaga Virgen, heerlijk en een heel goede combinatie met de gerechten.
1 opmerking:
Dat wordt wel weer tijd voor fietsen als ik het zo lees.....allemaal calorietjes ahahahaha...
Goed te horen dat julie je vermaken.
Een reactie posten